diumenge, 18 de desembre del 2016


QUIN PREU TE EL QUE MENGEM ?



Quan anem al supermercat trobem en la majoria de les etiquetes: “Carn fresca de granja” “directe del mar a la taula”, i altres etiquetes que ens volen donar a entendre que el que venen és el més natural i el millor per a la nostra salut, però desgraciadament açò no és així. La indústria del menjar, com qualsevol altra, està moguda pels diners, però aquesta arriba a un punt en el que no importa si un aliment és sa o no, als productors sols els importa guanyar diners, i si per a fer-ho han de maltractar animals, treballadors, o contaminar conreus els dona exactament igual. 

Evidentment, darrere de les productores d’aliments està el govern, que busca el mateix: guanyar el màxim possible. Aquest permet que els productes no siguen revisats per un inspector de sanitat, o permet que els productes es fabriquen de mala manera maltractant animals, posant fertilitzants cancerígens als vegetals que trobem en el supermercat, o permetent que es contracten a treballadors per un sou massa baix per a la quantitat d’hores que treballen.



Açò és molt més greu als Estats Units, però no vol dir que al nostre país no passe. Per tant és important que intentem comprar aliments el més ecològics possibles, no envasats i no deixar que ens enganyen amb els empaquetats del supermercat, d’aquesta manera evitarem la possibilitat d’agafar malalties provinents d’aquests aliments, i evitarem que aquestes indústries obtinguen benefici fent coses que no estan bé i perjudiquen a les persones i animals.

1 comentari: